Tack alla som har jobbat i SD-montern under Bokmässan

Jag vill passa på att tacka alla som hjälp till i vår monter under bokmässan. Jag tror antalet har passerat 30 stycken i ”personalen” . Jag hoppas alla upplevt att schemaläggning och information har fungerat på ett tillräckligt bra sätt. Schemaläggning får ni skylla på mig. Har känt mig som en rektor inför höstterminen ibland. Projektet att ha en monter på bokmässan var nytt för mig och alla i styrgruppen. Det har varit en del saker som vi redan vet vi kan göra bättre nästa gång. En rolig sak var när vi skulle fixa ordning i vår monter dagen innan mässan öppnade och insåg att den låg mer eller mindre i halvmörker. Alla andra utställare hade egna eller hyrda spotlights. Bokmässan hade inga kvar att hyra ut. Snabbt fick vi skicka ut ett par stycken ur gänget att köpa belysning och annat.

Jag känner mig oerhört nöjd över vår insats på Bokmässan. Så många möten.. På torsdagen och fredagen var det massor av gymnasieungdomar som kom till vår monter. En del av dom med oro och felaktiga föreställningar om oss och vår politik. Så härligt att få reda ut dessa felaktiga föreställningar. Så stor nyfikenhet från ungdomar.

Så många människor som smugit sig fram och talat om att inte bara dom själva utan hela deras arbetsplatser eller villagata, har blivit Sverigedemokrater. Författare, bok-företagare och andra har kommit fram och talat om att dom är Sverigedemokrater.

Det har ofta varit kanonbra att vi har varit många i montern. Det har varit inbjudande för folk som kommit förbi. Precis som jag tänkte mig har det varit en fördel att vi har varit flera på varje besökare när debatten dragit igång. Bättre med fler av oss att svara på frågor och parera påståenden. En pratar och en tänker. Olika kunskaper och olika temperament har varit en tillgång.

Bland våra kritiker minns jag en lustig man. En lång man som gick förbi montern och pekade finger mot oss och sa med hög röst: ” Jag är glad att så många vill komma till det här landet” Jag är glad att dom vill komma hit” . Jag kände mig helt förbluffad över denna intressanta åsikt. Med livslång försörjning, fri skola, sjukvård och omsorg, vem kan motstå att komma hit?

Det har varit hektiska och innehållsfyllda dagar, men vårt bokmässeprojekt blev väldigt bra.

Att Jimmie Åkesson var nöjd med arrangemanget var ett trevligt kvitto på att vi har lyckats.

Tack alla som var med och gjorde vår medverkan i Bokmässan till en sådan succé
Tack Axel Karlsson för den framfusiga och framsynta idén att ha en monter på bokmässan.

Matz Dovstrand
Styrgruppen för SD på Bokmässan.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s